keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Miten jätät kommentin?

Anteeksi kaikki, joilla on ollut vaikeuksia jättää kommentti. Se on johtunut siitä, etteivät asetukseni ole olleet oikein. Nyt pitäisi olla. Kokeilkaa! Rakastan sitä, kun jätätte terveisiä! Siis näin:

- Klikkaa sitä linkkiä, jossa lukee, että vaikka ”1 kommenttia”.
- Kirjoita kommenttisi ”Jätä kommentti” –kohtaan.
- Valitse henkilöllisyydeksi Nimi/URL-osoite ja kirjoita nimesi siihen, missä sitä kysytään. URL-osoitteesta ei tarvitse välittää, nimi vaan siihen Nimi-kohtaan. Tai jos haluat pysyä piilossa, valitse Anonyymi. Siinä tapauksessa et kyllä jätä mitään törkeyksiä! :)
- Klikkaa Julkaise kommentti –nappia. Jos se onnistui, sivu ilmoittaa sen.
- Ja jos tänne alkaa tulla roskakommentteja, otan takaisin käyttöön sen, että pitää kirjoittaa kuvassa näkyvät numerot asianne vahvistukseksi. Sitten vaan kirjoitatte niin kuin käsketään. Mutta kokeillaan nyt ilman sitä.

P.S. Jos tiedät, mikä oman OpenID:si URL on, tottakai voit käyttää sitä. Jos äskeinen oli hebreaa, älä siis koske OpenID-vaihtoehtoon. Sama koskee sitä Blogger-vaihtaria.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoin nyt ihan kommentoimisen ilosta. :) Täällä Palestiinassa ollaan jo päästy jo työnteon makuun - ja hyvä niin! Blogistasi päätelleen sullakin riittää tekemistä siellä Tanskanmaalla. Kiva!

Kaikkea hyvää, sulle ja Kessulle!
Saara (palestiinan NMKY:ltä)

Scarlett kirjoitti...

Halutessasi voit myös suojata blogisi niin, että sitä pääsee lukemaan haluamasi henkilöt. Eikä ulkopuoliset.
Mutta sillon ei ainakaan itsellä toimi ne vahvistuksen kuuntelut. En tiedä mikä ongelma Jawssissa tai tässä sivustossa on, koska jos blogi on ns. julkinen ja siinä on se vahvistus homma. Niin sillon ei ole ongelmaa.

Mukavaa kevättä Tanskaan. On kiva lukea näitä.

Terveisin


Annukka

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Riikka!
Vasta nyt pääsin lukemaan antoisaa blogiasi, jatkossa tulen seuraamaan sitä varmasti innolla. Monet tuntemukset ja ajatukset tuntuvat niin tutuilta, vaikka niiltä ajoilta, kun tulin itse opiskelemaan vieraaseen maahan, vaikkakin vain heikkonäköisenä, tai eksymiset koiran kanssa, taksiongelmat, uupumus jutella vieraalla kielellä... Ja tietenkin myös onnistumiset ja elämisen ja seikkailujen riemu! Voikaa oikein hyvin Kessun kanssa, nauti olostasi siellä ja kirjoittele blogiasi ahkerasti!
Terveisin,
Gyöngyi